Appartementen Troelstralaan Assen

In opdracht van Bouwbedrijf Brands hebben wij het glas- en schilderwerk uitgevoerd aan de nieuw gebouwde appartementen aan de Troelstralaan te Assen. Brands heeft deze appartementen gebouwd in opdracht van ACTIUM.

Uitbreiding “Molenhof” Havelte

Voor de uitbreiding van zorginstelling de “Molenhof” te Havelte hebben wij de beglazing geleverd en geplaatst en het schilderwerk uitgevoerd. De uitbreiding is gerealiseerd door Brands Bouw in opdracht van Actium. De werkzaamheden zijn volgens planning in december 2017 opgeleverd.

Nieuwbouw Woning Drachten

In opdracht van RND bouw hebben wij het binnenschilderwerk uitgevoerd van deze nieuwe woning in de omgeving van Drachten.

Batavusfabriek Heerenveen

In opdracht van Bouwbedrijf Kolthof uit Stiens hebben wij als Tichelaar Schilders de complete afbouw verzorgd. We hebben de schilderwerkzaamheden uitgevoerd en tevens de projectstoffering verzorgd.

Nieuwbouw school – Heerenveen

In opdracht van Hesco Bouw heeft Tichelaar Schilders het glas- en schilderwerk uitgevoerd aan de nieuw gebouwde school in  wijk “De Akkers” te Heerenveen. De nieuwe school is een moderne nieuwe school en heeft de naam “OBS Route 0513” gekregen. In het nieuwe gebouw worden naast OBS Route 0513, een christelijke school, peuter- en naschoolse opvang en een wijkcentrum gevestigd. Een prachtige combinatie die voor nu en de toekomst garant staat voor modern onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

MFC Grou

Diverse werkzaamheden MFC te Grou