Batavusfabriek Heerenveen

In opdracht van Bouwbedrijf Kolthof uit Stiens hebben wij als Tichelaar Schilders de complete afbouw verzorgd. We hebben de schilderwerkzaamheden uitgevoerd en tevens de projectstoffering verzorgd.

Nieuwbouw school – Heerenveen

In opdracht van Hesco Bouw heeft Tichelaar Schilders het glas- en schilderwerk uitgevoerd aan de nieuw gebouwde school in  wijk “De Akkers” te Heerenveen. De nieuwe school is een moderne nieuwe school en heeft de naam “OBS Route 0513” gekregen. In het nieuwe gebouw worden naast OBS Route 0513, een christelijke school, peuter- en naschoolse opvang en een wijkcentrum gevestigd. Een prachtige combinatie die voor nu en de toekomst garant staat voor modern onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Bohemia Heerenveen

Aan de Burgemeester Falkenaweg te Heerenveen wordt een appartementengebouw gerealiseerd met 3 appartementen en een commerciële ruimte. De appartementen hebben elk een eigen garage, een berging en een parkeerplaats voor de garage. (De entree van de appartementen bevindt zich aan de Prof. Dr. Cleveringastraat).