Patyna Sneek

In opdracht van Patyna is er in Sneek door Bouwbedrijf Kolthof hard gewerkt om het nieuwe hoofdkantoor te realiseren. Wij van Tichelaar Schilders hebben hiervoor het schilderwerk uitgevoerd. Onze werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van wandbekleding en schilderwerk.

 

Uitbreiding “Molenhof” Havelte

Voor de uitbreiding van zorginstelling de “Molenhof” te Havelte hebben wij de beglazing geleverd en geplaatst en het schilderwerk uitgevoerd. De uitbreiding is gerealiseerd door Brands Bouw in opdracht van Actium. De werkzaamheden zijn volgens planning in december 2017 opgeleverd.

Renovatie 39 woningen

In opdracht van Accolade hebben we in 2017 39 woningen gerenoveerd. De woning zijn gelegen aan de Wulpstraat, Kemphaanstraat en Kievitstraat te Heerenveen. De werkzaamheden begonnen met een asbestsanering. Hierna zijn de ramen vervangen voor dubbelglas en zijn de entrees volledig vernieuwd. Uiteindelijk hebben alle woningen een nieuwe voordeur gekregen en sommige ook een nieuwe achterdeur.

Batavusfabriek Heerenveen

In opdracht van Bouwbedrijf Kolthof uit Stiens hebben wij als Tichelaar Schilders de complete afbouw verzorgd. We hebben de schilderwerkzaamheden uitgevoerdĀ en tevens de projectstoffering verzorgd.

MFC Grou

Diverse werkzaamheden MFC te Grou