Appartementen Troelstralaan Assen

In opdracht van Bouwbedrijf Brands hebben wij het glas- en schilderwerk uitgevoerd aan de nieuw gebouwde appartementen aan de Troelstralaan te Assen. Brands heeft deze appartementen gebouwd in opdracht van ACTIUM.

Woonzorg complex Nooitgedacht

In opdracht van Brandsbouw leveren wij de binnenbeglazing, het schilderwerk en de Vescom en glasweefsel wandbekleding.

Patyna Sneek

In opdracht van Patyna is er in Sneek door Bouwbedrijf Kolthof hard gewerkt om het nieuwe hoofdkantoor te realiseren. Wij van Tichelaar Schilders hebben hiervoor het schilderwerk uitgevoerd. Onze werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van wandbekleding en schilderwerk.

 

Nieuwbouw Woning Drachten

In opdracht van RND bouw hebben wij het binnenschilderwerk uitgevoerd van deze nieuwe woning in de omgeving van Drachten.

Nieuwbouw school – Heerenveen

In opdracht van Hesco Bouw heeft Tichelaar Schilders het glas- en schilderwerk uitgevoerd aan de nieuw gebouwde school in  wijk “De Akkers” te Heerenveen. De nieuwe school is een moderne nieuwe school en heeft de naam “OBS Route 0513” gekregen. In het nieuwe gebouw worden naast OBS Route 0513, een christelijke school, peuter- en naschoolse opvang en een wijkcentrum gevestigd. Een prachtige combinatie die voor nu en de toekomst garant staat voor modern onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Lindewijk Wolvega

Nieuwbouw vrijstaande woningen in de Lindewijk te Wolvega.

  • schilderwerk
  • glaswerk

Bohemia Heerenveen

Aan de Burgemeester Falkenaweg te Heerenveen wordt een appartementengebouw gerealiseerd met 3 appartementen en een commerciële ruimte. De appartementen hebben elk een eigen garage, een berging en een parkeerplaats voor de garage. (De entree van de appartementen bevindt zich aan de Prof. Dr. Cleveringastraat).