Appartementen Troelstralaan Assen

In opdracht van Bouwbedrijf Brands hebben wij het glas- en schilderwerk uitgevoerd aan de nieuw gebouwde appartementen aan de Troelstralaan te Assen. Brands heeft deze appartementen gebouwd in opdracht van ACTIUM.

Woonzorg complex Nooitgedacht

In opdracht van Brandsbouw leveren wij de binnenbeglazing, het schilderwerk en de Vescom en glasweefsel wandbekleding.

Uitbreiding “Molenhof” Havelte

Voor de uitbreiding van zorginstelling de “Molenhof” te Havelte hebben wij de beglazing geleverd en geplaatst en het schilderwerk uitgevoerd. De uitbreiding is gerealiseerd door Brands Bouw in opdracht van Actium. De werkzaamheden zijn volgens planning in december 2017 opgeleverd.

Renovatie 39 woningen

In opdracht van Accolade hebben we in 2017 39 woningen gerenoveerd. De woning zijn gelegen aan de Wulpstraat, Kemphaanstraat en Kievitstraat te Heerenveen. De werkzaamheden begonnen met een asbestsanering. Hierna zijn de ramen vervangen voor dubbelglas en zijn de entrees volledig vernieuwd. Uiteindelijk hebben alle woningen een nieuwe voordeur gekregen en sommige ook een nieuwe achterdeur.

Nieuwbouw school – Heerenveen

In opdracht van Hesco Bouw heeft Tichelaar Schilders het glas- en schilderwerk uitgevoerd aan de nieuw gebouwde school in  wijk “De Akkers” te Heerenveen. De nieuwe school is een moderne nieuwe school en heeft de naam “OBS Route 0513” gekregen. In het nieuwe gebouw worden naast OBS Route 0513, een christelijke school, peuter- en naschoolse opvang en een wijkcentrum gevestigd. Een prachtige combinatie die voor nu en de toekomst garant staat voor modern onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar.