Appartementen Troelstralaan Assen

In opdracht van Bouwbedrijf Brands hebben wij het glas- en schilderwerk uitgevoerd aan de nieuw gebouwde appartementen aan de Troelstralaan te Assen. Brands heeft deze appartementen gebouwd in opdracht van ACTIUM.

Uitbreiding “Molenhof” Havelte

Voor de uitbreiding van zorginstelling de “Molenhof” te Havelte hebben wij de beglazing geleverd en geplaatst en het schilderwerk uitgevoerd. De uitbreiding is gerealiseerd door Brands Bouw in opdracht van Actium. De werkzaamheden zijn volgens planning in december 2017 opgeleverd.

Batavusfabriek Heerenveen

In opdracht van Bouwbedrijf Kolthof uit Stiens hebben wij als Tichelaar Schilders de complete afbouw verzorgd. We hebben de schilderwerkzaamheden uitgevoerd en tevens de projectstoffering verzorgd.

Bohemia Heerenveen

Aan de Burgemeester Falkenaweg te Heerenveen wordt een appartementengebouw gerealiseerd met 3 appartementen en een commerciële ruimte. De appartementen hebben elk een eigen garage, een berging en een parkeerplaats voor de garage. (De entree van de appartementen bevindt zich aan de Prof. Dr. Cleveringastraat).