Beglazing

Beglazing is ontzettend veelzijdig. Om het overzichtelijk voor u te houden hebben wij een paar punten voor u uitgelicht.

gevel-met-blauwe-lucht

Isolatieglas
Met warmte-isolerend glas houdt u de kou buiten en kunt u flink op de stookkosten besparen. Met ‘Isolatieglas’, kan het jaarlijkse gasverbruik van een gemiddeld huishouden met 30 m3 per m2 glas worden gereduceerd! Met ‘Isolatieglas HR++’ kan deze besparing zelfs oplopen tot het dubbele: 60 m3 per m2 glas per jaar.

 

Zonwering
Een comfortabel binnenklimaat is niet alleen warm in de winter, maar ook aangenaam in de zomer. Zeker in woningen met veel glas is het belangrijk om te voorkomen dat felle zonnestralen ’s zomers het comfort verstoren. Daarom is er bijvoorbeeld Stopray Silver. Dit laat slechts 25% van de zonnewarmte en 43% van de hinderlijke schittering doorlaat. Zonwerende beglazing is daarom erg geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld serres.

 

 

example

Ventilatie roosters
Natuurlijk is ventilatie maar één van de vele elementen die bij het tot stand komen van een ontwerp of verbouwing van een woning een rol spelen. Het is echter wel een element dat in belangrijke mate bijdraagt aan de positieve waardering door de gebruiker van het aanwezige comfort. Door de toepassing van ventilatieroosters krijgt u namelijk altijd frisse lucht in uw woning. Ventilatie roosters zijn verkrijgbaar in vele kleuren en type uitvoeringen zodat ze kunnen bijdragen aan een beter wooncomfort.